Всеукраїнська профспілка юристів

Викрито схему незаконного продажу авіаквитків до тимчасово окупованої території півострову Крим

Викрито схему незаконного продажу авіаквитків до тимчасово окупованої території півострову Крим
110864 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з Головним управлінням Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим та Головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби безпеки України припинено схему незаконного продажу в Україні авіаквитків на рейси Російської Федерації до тимчасово окупованої території півострову Крим.

У ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 332, ч. 2 ст. 332-1, ст. 334 Кримінального кодексу України, задокументовано п’ять фактів незаконного продажу авіаквитків з різних міст Російської Федерації до аеропорту «Сімферополь» та у зворотному напрямку, які здійснені низкою комерційних структур у м. Києві, незважаючи на заборону Державіаслужби України та тимчасове закриття аеропорту «Сімферополь».

За результатами обшуків, проведених у офісах та авіакасах суб’єктів господарювання, які здійснювали незаконний продаж авіаквитків, виявлено та вилучено документацію, яка підтверджує вищевказану протиправну діяльність та докази здійснення фінансово-господарських відносин з російськими авіакомпаніями.

На даний час досудове розслідування триває.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео