Всеукраїнська профспілка юристів

Співорганізаторці так званого «референдуму» на Луганщині повідомлено про підозру

Співорганізаторці так званого «референдуму» на Луганщині повідомлено про підозру
138580 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно мешканки Луганщини за фактом вчинення нею кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (вчинення за попередньою змовою групою осіб умисних дій, направлених на зміну меж території та державного кордону України, на порушення порядку, встановленого Конституцією України).

Встановлено, що у травні 2014 року мешканка Луганщини, виконуючи відведену їй роль так званої «голови виборчої дільниці», разом із іншими членами так званої «виборчої комісії» організувала проведення голосування на підтримку «акту про державну самостійність «ЛНР». Після проведення «заходу» вказана особа взяла участь у підрахунку бюлетенів.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (вчинення за попередньою змовою групою осіб умисних дій, направлених на зміну меж території та державного кордону України, на порушення порядку, встановленого Конституцією України).

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео