Всеукраїнська профспілка юристів

«Справедливість та правовий захист»

«Справедливість та правовий захист»
83475 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство юстиції України та МГО «Міжнародна Ліга захисту прав громадян України» за підтримки правозахисника Едуарда Багірова започатковує спільний проект безоплатної правової допомоги для засуджених та працівників ДКВС України «Справедливість та правовий захист».

У Бучанській виправній колонії №85 розпочнеться перший благодійний проект МГО «Міжнародної Ліги захисту прав громадян України» щодо надання особам, позбавленим волі, та працівникам установи безоплатної правової допомоги.

На першому етапі проекту візьмуть участь п’ять адвокатів, які надаватимуть безоплатні усні та письмові консультації з найбільш актуальних і хвилюючих питань, що турбують засуджених та працівників установи.

Цього місяця проект охопить всі колонії Київської області, до кінця року планується в усіх колоніях України одночасно 18-го числа кожного місяця проводити прийом засуджених осіб та працівників виправної колонії адвокатами і правозахисниками.

У заході візьмуть участь заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов, голова правління МГО «Міжнародна Ліга захисту прав громадян України» Едуард Багіров. Також запрошені громадські організації, які останні 5 років працюють у сфері захисту прав людини.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео