Всеукраїнська профспілка юристів

Завершене досудове розслідування відносно учасників озброєної банди

Завершене досудове розслідування відносно учасників озброєної банди
138087 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральною прокуратурою України здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому здійснювалось Головним слідчим управлінням Національної поліції України, стосовно учасників озброєної банди, яка впродовж 2015 – 2017 років займалась викраденням, вбивством людей, вчиненням розбійних нападів та вимаганням, як на території України так і закордоном.

Слід вказати, що в ході здійснення досудового розслідування були розкриті злочини минулих років, а саме вбивства та викрадення людей.

Крім цього, у вказаному кримінальному провадженні правоохоронними органами України та Республіки Молдова було припинено замах на вчинення умисного вбивства громадянина зазначеної країни.

Враховуючи те, що досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено учасникам озброєної банди та їх захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до його матеріалів, після чого обвинувальний акт стосовно організатора та чотирьох учасників банди буде скеровано до суду. 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео