Всеукраїнська профспілка юристів

У Національному університеті оборони України розпочалися вищі академічні курси з питань запобігання корупції

У Національному університеті оборони України розпочалися вищі академічні курси з питань запобігання корупції
193321 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національному університеті оборони України розпочалися чергові вищі академічні курси з питань запобігання корупції.

Курси відбуваються на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації університету. Навчальний процес забезпечується фахівцями наукового центру проблем запобігання корупції із залученням методичної допомоги представників Академії оборони Великої Британії.

Основним результатом навчання мають стати засвоєні теоретичні знання та практичні навички з питань запобігання корупції. Навчання слухачів відбувається за програмою міжнародної неурядової організації Transparency International та за сприяння Міністерства оборони Великої Британії.

На відкритті курсу начальник наукового центру проблем запобігання корупції у секторі безпеки та оборони Національного університету оборони України імені Івана Черняховського полковник Олена Голота у своїй промові до учасників підкреслила винятковість освітньої місії вищих академічних курсів з питань запобігання корупції та побажала слухачам наснаги, допитливості та натхнення під час навчання.

Підвищення рівня обізнаності військовослужбовців та працівників Міністерства оборони та Збройних Сил України з питань запобігання корупції є одним з основних елементів системи протидії корупції. Саме вищі академічні курси мають на меті забезпечити цей рівень.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео