Всеукраїнська профспілка юристів

​Чертілін Дмитро Ігорович шахрай?

​Чертілін Дмитро Ігорович шахрай?
137484 ПЕРЕГЛЯДІВ

Редакція УНТ проводить журналістське розслідування стосовно громадянина Чертіліна Дмитра Ігоровича 24.12.1982 року народження, уродженця Новограду-Волинського, Житомирської області, який на даний час проживає у місті Києві.

За отриманою нами інформацією протягом багатьох років громадянин Дмитро Чертілін під виглядом виконання будівельно-ремонтних робіт, бере у громадян передоплату на матеріали та роботу, самі ремонтні роботи проводить неякісно та частково, через кілька днів після отримання коштів, він припиняє ремонтні роботи і в телефонному режимі обіцяє потерпілому від нього громадянину, що він гроші поверне або незабаром виконає свої зобов’язання, і такі телефонні дискусії можуть тривати роками.

За свідченнями одного з потерпілих – Гуріна Олега Володимировича, Чертілін не лише не виконав обумовлених договором робіт, але й вкрав особисте обладнання господаря. За його підрахунками шахрай винен йому близько 62 тисяч гривень, а збитків на 10 тисяч доларів.

Кількість потерпілих вражає! Про масштаби шахрайства Дмитра Чертіліна можна зрозуміти по українським будівельним форумам, які просто рясніють скаргами людей на нього.

Всі вони - обмануті по одній і тій самій схемі. Звернення кожного із них до правоохоронних органів ніякого результату не мали, так як всі епізоди були заздалегідь сплановані, як на нашу думку, по схемі підготовленій юристом, або працівником правоохоронного органу.

Але жадібність до легкої наживи громадянина Чертіліна Дмитра Ігоровича підвела, крадіжки майна з об’єктів теж мали місце. Кількість обманутих говорить не про цивільно-правові відносини, а про заздалегідь сплановану злочинну схему, реалізовану організованою групою осіб, за попереднім зговором.

Редакція УНТ просить громадян повідомити, хто постраждав від громадянина Чертіліна Дмитра Ігоровича, про такі випадки на нашу поштову адресу. Також більшість злочинів були скоєні з участю громадянина, якого Дмитро Чертілін представляв, як свого партнера, по імені Ігор, який теж брав гроші у потерпілих. Просимо повідомити, кому відома інформація про прізвище та по-батькові «подєльника» Чертіліна - Ігоря.

Безкарна злочинна діяльність таких шахраїв, як Дмитро Чертілін, можлива тільки з мовчазного погодження якогось корумпованого правоохоронця, тому наше журналістське розслідування ми публікуємо в розділі «Боротьба з корупцією», і з’ясуємо хто покривав Дмитра Чертіліна.

По закінченню журналістського розслідування наші журналісти та відео-оператори, разом з журналістами дружніх телеканалів підемо до міністра МВС України, щоб всі потерпілі писали заяви про злочин, а ми будемо висвітлювати та тримати на журналістському контролі розслідування шахрайських дій даної особи.

Редакція УНТ

[email protected]

тел. (093) 002-08-08

Дана стаття опублікована двома мовами для кращої роботи пошукових систем Google.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео