Всеукраїнська профспілка юристів

ДЕНИС ЧЕРНИШОВ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З МІЖНАРОДНИМИ КОНСУЛЬТАНТАМИ ПРОЄКТУ ЄС «PRAVO-JUSTICE»

ДЕНИС ЧЕРНИШОВ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З МІЖНАРОДНИМИ КОНСУЛЬТАНТАМИ ПРОЄКТУ ЄС «PRAVO-JUSTICE»
140707 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні відбулася зустріч заступника Міністра юстиції Дениса Чернишова з міжнародними консультантами Проєкту ЄС «Pravo-Justice» Ранделом Бероузом, Юлією Карбунару та Ольгою Сандаковою.

Метою заходу було обговорення оцінки виконання Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки. Особливу увагу учасники приділили вдосконаленню системи реабілітації та попередження злочинів, питанню ефективності органів пробації та застосування альтернативних видів покарань.

Денис Чернишов заявив, що результати діяльності демонструють, що пробація посіла своє законне місце і в пенітенціарній системі, і у суспільстві в цілому.

«Свідченням цього є той факт, що кількість клієнтів системи пробації (57 тисяч) перевищує пенітенціарне населення (54 тисячі). Це результат великої просвітницької роботи, яка була проведена нами як проповідниками пробації», – наголосив заступник Міністра.

Рандел Бероуз висловив вдячність за якісну роботу над виконанням Стратегії та подякував за можливість плідної співпраці протягом декількох років.

«Ми готові до додаткових викликів і максимально відкриті для діалогу, адже прагнемо впровадити в Україні кращий досвід наших закордонних партнерів», – зауважив Денис Чернишов.

 

Автор статті: Міністерство Юстицій

Теги: судоустрій,право,юстиції

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео