Всеукраїнська профспілка юристів

Петро Цигикал: В Держприкодонслужбі окрема увага приділяється житловому питанню

Петро Цигикал: В Держприкодонслужбі окрема увага приділяється житловому питанню
196238 ПЕРЕГЛЯДІВ

Соціальне забезпечення персоналу Державної прикордонної служби України було і залишається пріоритетом для керівництва прикордонного відомства.

«Зараз в Держприкодонслужбі будується 24 об’єкти. Наше відомство робить усе можливе, аби стабільно реалізовувати відомчу програму забезпечення житлом. Наразі ми здаємо квартири в різних містах України. Так, житло отримали у Сумах, Хмельницькому і Херсоні, крім того, додатково закуповуємо квартири», ­- розповів Голова прикордонної служби України Петро Цигикал.

Також Петро Цигикал зазначив, що в столиці, ймовірно до Дня незалежності України, Служба планує здати для прикордонників 24-поверховий будинок із 160-ма квартирами та закласти фундамент ще для двох будинків.

Голова Держприкордонслужби наголосив, що в прикордонному відомстві окрема увага приділяється житловому питанню, адже воно залишається пріоритетом для керівництва відомства.

Крім того, за умови, якщо військовослужбовець не забезпечений житлом у населеному пункті, де проходить службу, після подачі ним відповідного рапорту, прикордоннику та членам його сім’ї виплачується грошова компенсація за піднайом житла.

Теги: Державна прикордонна служба України,житлове питання

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео