Всеукраїнська профспілка юристів

Мей у розмові з Зеленським: спільні зусилля для стримування Росії

Мей у розмові з Зеленським: спільні зусилля для стримування Росії
196401 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лондон продовжуватиме підтримувати український суверенітет та територіальну цілісність й надалі, зазначила британська прем'єрка, вітаючи Володимира Зеленського із перемогою на виборах.

Прем'єр-міністерка Великобританії Тереза Мей у вівторок, 23 квітня, у телефонній розмові  привітвлв  кандидата в президенти України Володимира Зеленського із перемогою на виборах та запевнила його у подальшій підтримці українського суверенітету та територіальної цілісності, йдеться в повідомленні про розмову речника очільниці британського уряду на її сайті.

Мей також вказала у розмові на бажання Великобританії розширити співпрацю з Україною у сферах оборони та безпеки. "Прем'єр-міністерка наголосила на важливості співпраці наших двох країн разом із міжнародною спільнотою для стримування російської агресії", - зазначається в повідомленні. Вона запросила Зеленського до Великобританії за першої кращої нагоди.

Днем раніше Володимира Зеленського привітав президент Сполучених Штатів Дональд Трамп. Про це в ніч на понеділок, 22 квітня, повідомив спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер у своєму мікроблозі в соціальній мережі Twitter.

 

Теги: президент ,Зеленський,Мей,стримування Росії

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео