Всеукраїнська профспілка юристів

Генеральною прокуратурою України продовжується співпраця в рамках реалізації проекту «Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні»

Генеральною прокуратурою України продовжується співпраця в рамках реалізації проекту «Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні»
195844 ПЕРЕГЛЯДІВ

Працівники Генеральної прокуратури України 27.02.2019 року взяли участь у робочій зустрічі з представниками Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Норвезької виправної служби та іншими учасниками іноземної делегації в рамках реалізації спільного проекту «Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні».

Під час заходу обговорено актуальні питання подальшої співпраці та шляхи підвищення ефективності реалізації системи пробації в Україні відповідно до міжнародних стандартів та найкращого світового досвіду. 

Учасниками зустрічі наголошено на необхідності проведення ефективної реформи, насамперед завдяки плідній співпраці в цій сфері між Генеральною прокуратурою України та Міністерством юстиції України. 

Вжиті заходи мають кардинально змінити філософію відносин між людиною та державою. Кінцева мета реформи – це побудова справедливої та гуманної системи кримінального правосуддя, спрямованої на належне поводження з людьми, які вчинили злочини та повинні мати можливість отримати альтернативні покарання, не пов’язані з позбавленням волі, для найшвидшого повернення до суспільно корисного життя.

Реалізація спільного проекту передбачає не лише нормативне, а й ресурсне забезпечення судової реформи в Україні.

Теги: Генеральна прокуратура України ,«Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні»

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео