Всеукраїнська профспілка юристів

У Польщі затримали ще одного фігуранта справи екс-голови «Укравтодору»

У Польщі затримали ще одного фігуранта справи екс-голови «Укравтодору»
30083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підприємець хотів отримати контракт на будівництво і ремонт автодороги в Україні – повідомляє СЕГОДНЯ.
Слідство продовжує розкручувати справу колишнього керівника "Укравтодору" Славоміра Новака, якого підозрюють в корупції на 9 млн гривень. За розпорядженням варшавської прокуратури був затриманий польський підприємець Олександр Д., якому пред'явлено звинувачення в обіцянці вручення незаконної матеріальної вигоди. Про це з посиланням на прес-секретаря Окружної прокуратури у Варшаві Олександру Скшіняж повідомляє "Польське радіо".
"Затримання здійснено у рамках розслідування проти Славоміра Н. та інших підозрюваних. Олександр Д. - це особа, яка представляє польську компанію, яка хотіла отримати контракт на будівництво і ремонт однієї з автодоріг в Україні. Після приводу в прокуратуру Олександру Д. пред'явлено звинувачення в обіцянці надання матеріальної вигоди у великій кількості Славомір Н. ", - розповіла представник прокуратури.
Слідчі з України вважають, що під час роботи в "Укравтодорі" Новак брав хабарі за замовлення на будівництво доріг. У корупційних схемах брали участь двоє інших чоловіків. Оскільки справа стосується осіб, пов'язаних з Польщею, до розслідування приєдналися польські правоохоронні органи.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Славомір Новак,Укравтодор
Автор: News Ukraine

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео