Всеукраїнська профспілка юристів

Прокуратурою Київської області на одержанні 300 тис грн неправомірної вигоди викрито керівника та юриста державного підприємства «Донецький облавтодор»

Прокуратурою Київської області на одержанні 300 тис грн неправомірної вигоди викрито керівника та юриста державного підприємства «Донецький облавтодор»
167625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратурою Київської області у ході досудового розслідування кримінального провадження спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області та оперативними працівниками УЗЕ ДЗЕ в Полтавській області задокументовано протиправну діяльність службових осіб ДП «Донецький облавтодор».

Так, керівник та юрист вказаного державного підприємства вимагали від комерційної структури 300 тис грн хабара за оплату поставлених нафтопродуктів.

Перші передачі неправомірної вигоди в розмірі 100 тис грн та 50 тис грн відповідно зловмисники уже отримали попередньо.

10.01.2019 відразу після одержання решти хабара в розмірі 150 тис грн їх затримано.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, по закінченню яких будуть вирішуватись питання щодо повідомлення службовим особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжних заходів.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: облавтодор,хабар,нафтопродукти

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео