Всеукраїнська профспілка юристів

Коротко про «другу» армію світу

Коротко про «другу» армію світу
349070 ПЕРЕГЛЯДІВ

В перервах між бавовною та пекельним правосуддям, нашим воїнам 115 окремої механізованої бригади вдалося взяли в полон окупанта. За словами самого чмобіка, він з Донецької області, а саме з Донецька, який покинув не з бажань нести війну в Україну, а через примус. На запитання стосовно громадянства, активно відповідає, що є «громадянином України», а не так званої "днр" чи тим паче росії.

42-річний чоловік розповідає, що опинився на фронті примусово, оскільки був «схоплений на власному районі» та не просто відправлений, а кинутий у бій без мінімального військового вишколу. Опинився на війні ще з середини вересня, не маючи при собі ні військового білету, ні паспорту.

Через місяць після мобілізації, потрапив на бойові позиції, але був там усього два дні, оскільки не хотів воювати й не умів. При першій же можливості та контакту з українськими військовими він здав зброю та здався до полону, де перебуває і зараз. Нині кається і просить вибачення за завдану шкоду Україні та мирному населенню, яке, як сам і підтвердив, убивають їх солдати. Звертаючись до росіян, він не радить нікому йти воювати, своїм друзям тим паче, бо окрім смерті їх тут нічого не чекає.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео