Всеукраїнська профспілка юристів

115 окрема механізована бригада ЗСУ. Оборона сходу

   115 окрема механізована бригада ЗСУ. Оборона сходу
252879 ПЕРЕГЛЯДІВ

Починаючи з 24 лютого, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, наші воїни 115 окремої механізованої бригади тримають оборону на сході, працюючи у різних точках фронту, не даючи ворогу прорватися «вперед». Кожного дня, вони роблять все можливе, щоби звільнити наші землі від окупантів, та припинити смертність від жорстокості, яку продемонструвала рф ще з 2014 року. 115  бригада щодня перебуває в найзапекліших боях, але вони продовжують показувати свій героїзм та відданість, не зважаючи ні на що, йдучи шляхом до перемоги.

Якими є головні досягнення 115 окремої механізованої бригади?

115 окрема механізована бригада ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення рф, тримає оборону сходу України, наразі наші війська продовжують воювати на східній частині держави, щоби звільнити її від російських загарбників.

Проте, відколи 115 бригада опинилася на сході, їм доводилося тримати межі фронту для подальшої боротьби з ворогом. Під час обстрілів вони намагалися не лише оборонятися, а й будувати бліндажі та рити окопи. Кожного разу вони показували нам свою мужність, силу та ніколи не дозволяли собі проявити слабкості.

За підтвердженими даними, 115 ОМБр ліквідувала 3000 рашистів, 8 танків, 22 бойові броньові машини, 5 одиниць автомобільної техніки, 10 одиниць артилерійських систем та 7 складів боєприпасів. Наші артилеристи чітко влучають в позиції окупантів, та роблять все можливе, щоб вони не оглядаючись тікали з українських земель.

Артилерія влучає настільки чітко, що російські військові навіть відвідують «концерт кобзона». А ті, яким не вдається потрапити на концерт, повертаються до москви з розчаруваннями, та розповідають путіну, що відбувається на Україні.

Без полонених на війні не обійшлося. Орки тікаючи від наших військових, лишали не тільки техніку, а ще самих себе. В полоні вони каються і говорять, що приїхали в Україну на «спецзавдання», і що воювати вони не збиралися.

Що чекати українському народові?

Військові 115 ОМБр впевнено говорять, що народові боятися нічого. Їхня мета на цю мить знищити окупанта та звільнити Україну, за будь-яку ціну.

Наше військо має сильну підтримку всього народу, вони змогли вистояти, і зможуть перемогти, а ворога продовжуватимуть бити з кожним днем все сильніше.

Бійці 115 бригади зазначили, що перемога буде, і ми до неї вже дуже близько.

115 окрема механізована бригада ЗСУ – це приклад для кожного, приклад мужності та незламності.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео