Всеукраїнська профспілка юристів

Україна пишається військовослужбовцями 115-ї бригади ЗСУ

Україна пишається військовослужбовцями 115-ї бригади ЗСУ
331084 ПЕРЕГЛЯДІВ

У такі важкі часи, як зараз, дуже важливо мати справжніх героїв, які надійно захищають державу від ворога. Важлива також підтримка громадян, адже їхня віра дає колосальну наснагу захисникам, які щодня перебувають на фронті і б’ються з ворогом на передовій. Громадяни України, висловлюють величезну подяку військовослужбовцям 115-ї окремої механізованої бригади ЗСУ за її героїзм та військові подвиги. Українці пишаються бійцями, які входять до її складу і впевнені, що їхня сміливість і професіоналізм принесуть світу таку бажану перемогу.

Громадяни України висловлюють подяку українському війську, зокрема 115-й бригаді ЗСУ, подяку їм за їхню мужність і відвагу у боротьбі з ворогом, побажали якнайшвидше повернутися додому живими та неушкодженими.

Увесь світ низько вклоняються своїм героям, побажали їм мати достатньо здоров’я та сили, аби відстояти нашу країну, захистити всіх нас і не допустити у мирні міста і села ту нечисть, яка зруйнувала чимало міст Україні.

Адже саме завдяки нашим героям в областях нашої держави громадяни можуть спокійно спати у себе вдома, ходити на роботу, вчитися, пити зранку каву і не боятися за своє життя та за безпеку своїх близьких. Якби не наші сміливі захисники, ми не могли би сподіватися на спокій у жодному з наших регіонів. Адже завдяки старанням нашого війська, й зокрема 115-ї бригади ЗСУ війна не просувається вглиб України. Військові можуть бути впевнені, що жителі спокійних і безпечних частин нашої країни кожного дня пам’ятають, кому вони завдячують своїм спокоєм і можливістю не жити в укриттях. Військові знають, що коли вони перебувають в окопах, мільйони українців пам’ятають про їхні подвиги і моляться за них. Усі громадяни нашої держави переживають за наших захисників, сподіваючись, що бійці повернуться додому живими і здоровими до своїх родин.

Усі пишаються своїми захисниками і підтримують їх на шляху до перемоги, а також дякують за щоденну самопожертву. Усі свідомі українці дійсно об’єдналися у цій війні проти спільного ворога. Тож увесь народ зараз є однією великою громадою, яка мріє про той день, коли наші сміливі бійці остаточно проженуть з нашої землі криваву нечисть. Усі ми віримо в ЗСУ і сподіваємося, що цей день прийде якомога швидше і без втрат. Громадяни нашої держави впевнені у швидкому звільненні тимчасово окупованих територій. Адже там живуть українці-патріоти нашої землі, які не дозволять росіянам панувати на їхній землі. Все буде Україна – говорять усі свідомі українці, вірячи у воїнів ЗСУ.

 Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео