Всеукраїнська профспілка юристів

Защитное стекло : топ 10 телефонов США 2020-2021

244820 ПЕРЕГЛЯДІВ

Apple iPhone XR, середня ціна в США $ 478. (Середня ціна Україна $ 600). Продається модель 2020. Це парадокс, що минув. Поки всі кому не лінь давали найгірші прогнози для цієї моделі, життя показало прямо протилежне. А саме, що iPhone XR - це iPhone для всіх. Він такий самий потужний, як iPhone XS і XS Max. Але дешевше. Камери роблять приголомшливі фотографії. Поставляється в шести яскравих кольорах. Парадокс в тому, що Apple все ж заощадив в даній моделі на наступному: 1. Розширення екрану: 1080p. 2. Особові панелі (защитное стекло). Вони товщі, ніж у більшості інших конкурентів (з дорогим дисплеєм, защитное стекло яких простирається від краю до краю), а дисплей являє собою більш дешевий ЖК-дисплей + скло, а не OLED. 3. Камера: на задній панелі тільки одна, а не дві. 4. Рама зроблена з алюмінію, а не з нержавіючої сталі. І взагалі XR не такий тонкий, як багато iPhone, включаючи минулорічні моделі або моделі конкурентів. iPhone XR - це яскрава історія, яка вчить простому висновку: відмінний процесор, якісний камерний модуль і ціна нижче топових флагманських конкурентів - ось рецепт успіху будь-якого смартфона. защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) iPhone XR: 280 грн (включаючи поклейку і гарантію). защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) iPhone XR: 350 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Apple iPhone 8

Середня ціна в $ 299,00. (Середня ціна Україна $ 660). iPhone вісімка займає друге місце за кількістю проданих смартфонів США в 2020 році. Причина зрозуміла: компанія зробила поправку на важкий рік і знизила ціну до $ 300. Триста, Карл! Так дешево новий апарат iPhone ще ніколи не коштував! У матеріалі задній панелі присутнє стекло. Це означає, що можлива бездротова зарядка. Купивши відповідний зарядний кабель, будь-хто стає щасливим володарем бездротової Quick Charge. IPhone 8 - привабливий і елегантний смартфон. Ще в 2017 році набір мікросхем A11 Bionic показав самі нечувані результати тестів, залишивши конкурентів на Android ковтати пил десь позаду. І знову ж таки висока продуктивність камери - без неї iPhone НЕ iPhone! Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) iPhone 8: 260 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) iPhone 8: 330 грн (включаючи поклейку і гарантію).
Защитное стекло : Google Pixel 4a
Середня ціна в США $ 442. (Середня ціна Україна $ 482). Увійшов в топ три найбільш продаваних смартфонів США в 2020 році. І це дивно. Ні бездротової зарядки. З огляду на те, що вона доступна в iPhone було б непогано побачити її тут. Якщо бездротова зарядка і захисна водонепроникність ваш пріоритет, ви, ймовірно, не захочете даний девайс. Найкраще у всіх телефонах Pixel - це те, що ви отримуєте оновлення безпеки і версії Android прямо від Google протягом трьох років. Такий термін підтримки не може конкурувати з Apple, яка підтримує свої iPhone п'ять або більше років, але вона набагато довше, ніж у більшості інших телефонів Android (особливо дешевих). Pixel 4A також задовольнить тих людей, кому до душі велике стекло екрану. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) Pixel 4a: 250 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) Pixel 4a: 320 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Apple iPhone X

Середня ціна в США $ 471. (Середня ціна Україна $ 553). Apple заявила, що цей телефон задасть тренд дизайну наступного десятиліття iPhone. Сказано - НЕ зроблено :-) Доказом тому не тільки iPhone 12 з його гострими краями, але наприклад той самий iPhone SE 2020. Також є претензія до завищеної вартості: коли він був запущений, iPhone X починався з 999 доларів, що відповідає ціні 11 Pro зараз. Це означає, що тепер ви можете отримати iPhone X за набагато менші гроші, але вже майже через три роки. І ви все одно отримаєте телефон, який не сильно відрізняється від більш нових пристроїв, не рахуючи камери. Таким чином IPhone X як і раніше вражає - екран приголомшливий, а лежать в основі технології більш ніж здатні назвати його хітом продажів 2020.Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) iPhone X: 280 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) iPhone X: 350 грн (включаючи поклейку і гарантію).
Защитное стекло : Apple iPhone 8 Plus
Середня ціна в США $ 409. (Середня ціна Україна $ 652). 5 місце. Хоча зараз доступні більш дорогі моделі iPhone, iPhone 8 Plus залишається бажаним пристроєм для тих, хто любить велике стекло дисплея, внизу якого є кнопка «Додому». "Вісім Плюс" забезпечує швидшу роботу в покращеній прошивці в порівнянні з попередніми iPhone з Touch ID. Також є бездротова зарядка, поліпшені камери і екран True Tone. Все це позитивні риси. Продуктивність iPhone 8 Plus як і раніше на висоті. Так що, якщо ви не турбуєтесь про Face ID, але все ж хочете велике стекло дисплея, Plus залишається відмінним вибором. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) iPhone 8 Plus: 280 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) iPhone 8 Plus: 350 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Moto G Power

Середня ціна в США $ 218. (Україна - недоступний). Увійшов до топ 6 найбільш продаваних смартфонів США. Moto G Power - незамінний пристрій для покупців з обмеженим бюджетом. Але цей телефон має намір підкорити вас не тільки своєю довговічністю. Він також працює досить добре, щоб задовольнити потреби середнього користувача смартфона, а камери - хоча і не найкращі, але роблять досить привабливі знімки. Якщо ви цінуєте мобільну фотографію понад усе, ви можете розглянути інші недорогі варіанти. Але вам потрібно буде заплатити як мінімум на 150 доларів більше за ці телефони середнього класу, ніж за Moto G Power. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) Moto G Power: 250 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) Moto G Power: 320 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Moto G Fast

Середня ціна в США $ 150. (Україна - недоступний). 7 місце. Motorola Moto G Fast - це хороший телефон за $ 150 доларів. Тобто якщо 200 доларів - це абсолютна вершина вашого бюджету, Moto G Fast - прекрасний вибір, але якщо ви можете витратити трохи більше, то краще дивіться на Moto G Power. Завдяки кращому часу автономної роботи, більш потужному динаміку і значно більш чіткому дисплею ви з набагато більшою ймовірністю будете щасливі в довгостроковій перспективі. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) Moto G Fast: 250 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) Moto G Fast: 320 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Samsung Galaxy S20 FE

Середня ціна телефону в США $ 600. (Середня ціна Україна $ 665) Топ 8. Конкуренція за флагманські телефони вартістю менш 700 доларів завжди напружена, і Galaxy S20 FE в цій ніші претендент на перемогу. Він пропонує великий дисплей з плавною частотою оновлення 120 Гц, потужні камери і відмінну продуктивність в барвистому дизайні. З мінусів - це пластикова задня панель, відсутність ультразвукового датчика відбитків пальців і не великий час автономної роботи. Проте Galaxy S20 FE - один з кращих телефонів за свої гроші. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) Samsung Galaxy S20 FE: 310 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) Samsung Galaxy S20 FE: 380 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Samsung Galaxy S9


Середня ціна в США $ 302. (Середня ціна Україна $ 502). Дев'яте місце. В реальності S9 показав неймовірно високу швидкість. Поряд з Galaxy S8, Galaxy S9 трохи швидше виконує основні завдання, такі як завантаження додатків, перемикання екранів і підключення до Інтернету. Ці варіанти використання не матимуть великого значення для вашої повсякденному житті, але приємно усвідомлювати, що ваш новий телефон - один з найшвидших. Незважаючи на бюджетний рівень батареї і динаміків, Galaxy S9 займав своє впевнене місце в кишенях громадян США в 2020 році. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) Samsung Galaxy S9: 280 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) Samsung Galaxy S9: 350 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Защитное стекло : Apple iPhone XS

Середня ціна в США: $ 508. (Середня ціна Україна $ 542). Плюси: чудовий екран, тонкий корпус, чудова якість, першокласна камера, водонепроникність, бездротова зарядка, Face ID. Мінуси: немає роз'єму для навушників, немає сканера відбитків пальців, при падінні стекло розіб'ється, немає швидкої зарядки або кабелю USB-C в коробці, немає адаптера для навушників в коробці. Защитное стекло (бронеплівка 0,3 мм) iPhone XS: 280 грн (включаючи поклейку і гарантію). Защитное стекло (бронеплівка 0,6 мм) iPhone XS: 350 грн (включаючи поклейку і гарантію).

Теги: Защитное стекло, Захисна плівка , Захисне скло,Захисне скло iphone, Захисне скло samsung, Захисне скло xiaomi, Защитное стекло iphone, Защитное стекло samsung ,Защитное стекло xiaomi ,Захисне скло і плівки, Захисне скло на телефон, защитное стекло vivo, защитное стекло oppo, защитное стекло motorola, защитное стекло oneplus, защитное стекло realme, защитное стекло huawei
Автор: bronosmart

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео