Всеукраїнська профспілка юристів

​Заступник головного лікаря пансіонату «Зелені пагорби», підробив документи, щоб виграти тендер

​Заступник головного лікаря пансіонату «Зелені пагорби», підробив документи, щоб виграти тендер
137353 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шевченківський районний суд м. Чернівці визнав винним заступника головного лікаря підприємства «Пансіонат з лікуванням матері і дитини «Зелені пагорби» у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України (службове підроблення; використання завідомо підробленого документа) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1рік 6 місяців. На підставі Закону України «Про амністію у 2016 році» його звільнено від відбування основного та додаткового покарання.

Встановлено, що посадовець достовірно знаючи про наявність у підприємства заборгованості зі сплати податків, у 2015-2017 роках подавав у складі тендерної документації завідомо підроблені документи про відсутність такої заборгованості, внаслідок чого став переможцем вказаних тендерів.

Нагадаємо, у Господарському суді Чернівецької області перебуває позовна заява керівника Чернівецької місцевої прокуратури щодо визнання недійсним договору, укладеного між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, Управлінням освіти Чернівецької міської ради та підприємством «Пансіонат з лікуванням матері і дитини «Зелені пагорби» про закупівлю послуг за державні кошти на загальну суму понад 1,3 млн. грн.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео