Всеукраїнська профспілка юристів

Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 7 осіб

Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 7 осіб
82472 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 вересня департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України до Обухівського районного суду Київської області скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо організованої групи у складі 7 осіб. Які використовуючи підроблені правовстановлюючі документи на землю, нотаріально засвідчені одним із співучасників – приватним нотаріусом, незаконно заволоділи земельними ділянками лісового фонду загальною площею близько 110 га та вартістю понад 716 млн грн, розташованими на території Обухівського району Київської області.

З метою забезпечення відшкодування завданих злочином збитків під час досудового розслідування на землі, які стали об’єктом злочинного посягання та на майно підозрюваних накладено арешт.

Довідково: санкціями інкримінованих статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео