Всеукраїнська профспілка юристів

Санкційна політика проти агресора має посилюватися

Санкційна політика проти агресора має посилюватися
249282 ПЕРЕГЛЯДІВ

Санкційна політика проти країни – агресора, започаткована у відповідь на військовий захват української території, має посилюватися. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з іноземними ЗМІ в Києві.

«Треба продовжувати санкції. Їх вводили, як покарання за агресію. Тож їх треба посилювати, аби ціна Росії за варварство і вбивство була високою. Я за те, аби Росія повернулася в межі кордонів і сконцентрувалася на своїх проблемах – не за рахунок інших держав, - сказав Володимир Гройсман. - У багатьох столицях світу сьогодні треба запитати – а хто наступний?»

Прем’єр-міністр підкреслив, що Україна ніколи не була ворогом Росії, але «Росія стала ворогом демократичного світу, в тому числі України». Наші воїни, підкреслив Глава Уряду, борються за інші країни – Східної Європи, Балтії, які дуже близько розташовані.

Він також порадив політикам, які вірять у добрі відносини з Росією, подивитися на досвід України і відповісти собі на питання, «коли дружба переросте в агресію і якою буде форма цієї агресії».

«Вони (росіяни) обстрілюють наші території з нашої ж (окупованої) території. Ключове питання до Росії – вони ввели війська, увійшли в наш дім, вони мають вийти», - сказав Володимир Гройсман.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео