Всеукраїнська профспілка юристів

Народний депутат Олександр Пономарьов намагався вихопити посвідчення у журналіста

Народний депутат Олександр Пономарьов намагався вихопити посвідчення у журналіста
221777 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат з групи "Воля народу", екс- "регіонал" Олександр Пономарьов в четвер, 17 травня, вимагав у журналіста Михайла Кріворучкіна показати посвідчення. Раніше він нападав на журналіста Кріворучкіна і кореспондента Цензор.НЕТ Івана Марусенко.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Фейсбуці.
Пономарьов вимагав посвідчення, намагався його вихопити і сфотографувати, заявивши, що має право брати в руки будь-яке посвідчення, так як є "держслужбовцям першого рівня".
"Сьогодні в стінах Верховної Ради депутат від міста Бердянська Олександр Пономарьов вважає себе" першим після бога "вирішив перевірити на якій підставі я перебуваю в стінах Верховної Ради, Документи звичайно я йому не показав, а показав охорони в його прісутствіі.Безусловно охорона підтвердила моє законне право перебувати в ВР. Після чого Пономарьов перейшов на особисті образи, провокуючи мене на відповідні дії в стінах
Верховної Ради ", - написав Кріворучкін.
Коли журналіст запитав, чи має намір Пономарьов отримати його особисті дані, нардеп сказав: "Я знаю твої особисті дані".
Потім вони пішли до охорони Верховної Ради, яка підтвердила, що документи Кріворучкіна є дійсними і дозволяють перебувати в будівлі парламенту.
Крім того, Пономарьов висловився про одяг Кріворучкіна, котоорий був одягнений в штани і футболку: "У такому вигляді в сараї возитися, є якийсь дресскод".
Відзначимо, що пізніше стало відомо, що Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради подання про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з групи "Воля народу", екс- "регіонала" Олександра Пономарьова.
Нагадаємо, сьогодні, 18 травня, в Генеральній прокуратурі повідомили, що подання на притягнення Пономарьова до кримінальної відповідальності направлено в Раду.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео