Всеукраїнська профспілка юристів

Представники НАБУ переймають досвід чеських правоохоронців у боротьбі з корупцією

Представники НАБУ переймають досвід чеських правоохоронців у боротьбі з корупцією
110024 ПЕРЕГЛЯДІВ

11-12 жовтня під час робочого візиту до Чехії представники Національного антикорупційного бюро України на чолі з Директором Артемом Ситником вивчають особливості роботи чеських правоохоронних органів. Мета візиту, організованого на запрошення першого заступника Міністра внутрішніх справ з питань управління секцією внутрішньої безпеки Чеської Республіки Їржі Новачека, - обмінятися досвідом і кращими практиками з виявлення та розслідування корупційних правопорушень.

Зокрема, під час зустрічей представники НАБУ обговорили з чеськими колегами питання правового регулювання злочинів, пов’язаних із корупцією, правові можливості та типові заходи, що застосовуються при виявленні та проведенні розслідувань кримінальних справ за фактами корупції, значення засобів оперативної розвідки й аналітичних досліджень для викриття і розслідування корупційних злочинів тощо.

Візит відбувається у рамках проекту «Сучасні інструменти розслідування тяжких економічних злочинів і можливостей відмивання доходів від злочинної діяльності», організованого за підтримки Посольства Чеської Республіки в Києві.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео