Всеукраїнська профспілка юристів

Відбулася друга робоча зустріч обговорення питання платних послуг, які можуть надаватися молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів

Відбулася друга робоча зустріч обговорення питання платних послуг, які можуть надаватися молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів
252532 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 квітня у Мінмолодьспорті відбулася друга робоча зустріч щодо обговорення питання платних послуг, які можуть надаватися молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів.
Засідання відкрив заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема.

Посадовець зауважив: "Одним із пріоритетних напрямів державної політики у молодіжній сфері є розвиток молодіжних центрів, сприяння забезпеченню життєздатності, сталості та якості їх діяльності. Саме тому важливо створити можливості для їх ефективного функціонування, розробити механізми та способи надання платних послуг молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів для сприяння підвищенню якості молодіжної роботи".

Начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді Марія Карчевич наголосила на тому, що при розробці переліку платних послуг, які можуть надаватися молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів, важливо врахувати весь спектр запитів, особливості функціонування та різноманіття діючих молодіжних центрів, створивши основу для використання своїх можливостей на забезпечення підтримки основної діяльності, ефективного розвитку.

Також було обговорено пропозиції щодо переліку платних послуг, котрі можуть надаватися молодіжними центрами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів, та механізми їх надання.

Нагадаємо, що абзацом другим п. 17 Типового положення про молодіжний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.12.2017 № 1014, визначено, що молодіжний центр може надавати платні послуги в установленому законодавством порядку.

Теги: Молодіжні центри ,Міністерство молоді та спорту України,перелік платних послуг

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео