Всеукраїнська профспілка юристів

Павло Петренко відвідав установи державної кримінально-виконавчої служби Харківщини

Павло Петренко відвідав установи державної кримінально-виконавчої служби Харківщини
251510 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час робочого візиту Міністр юстиції Павло Петренко разом із заступником Міністра юстиції Денисом Чернишовим та начальником Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України генерал-майором внутрішньої служби Олександром Крикушенко урочисто відкрив після реконструкції гуртожиток для співробітників Дергачівської виправної колонії (№109).

Облаштування будівлі було розпочато в червні 2018 року. В результаті проведення ремонтних робіт повністю замінено електричні мережі, водопостачання та водовідведення.

Павло Петренко привітав співробітників з отриманням службового житла та висловив сподівання, що надалі таких приємних подій буде більше. Олександр Крикушенко додав, що наразі планується будівництво 85-квартирного будинку для співробітників системи ДКВС, які потребують службового житла.

Під час робочого візиту учасники заходу відвідали відділення соціально-психологічної служби № 1, ремонтні роботи в якому були розпочаті в 2017 році. В 2018 році проведено ремонт в усіх житлових та підсобних приміщеннях, черговій частині та їдальні.

Учасники заходу відвідали відремонтований гуртожиток для засуджених в Темнівській виправній колонії (№100). Відділення розраховане на проживання 36 засуджених. Загальна площа жилих приміщень складає 160 м.кв.

Під час спілкування з журналістами Павло Петренко наголосив, що система відбування покарань в Україні змінюється. У питаннях оплати праці, забезпечення умов роботи та проживання співробітників, і, звичайно, умов утримання громадян, які відбувають покарання, та мають право на гідне життя.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео