Всеукраїнська профспілка юристів

У Генеральній прокуратурі відбулась зустріч з Послом Швейцарської Конфедерації

У Генеральній прокуратурі відбулась зустріч з Послом Швейцарської Конфедерації
251392 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступник Генерального прокурора Євгеній Єнін провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Швейцарської Конфедерації в Україні та Молдові Гійомом Шойрером та представниками Міжнародного центру з повернення активів Базельського інституту управління.

У ході зустрічі з іноземною стороною обговорені питання запровадження Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва нового проекту «Повернення активів та публічна доброчесність в Україні» і конкретні напрямки його реалізації.

Євгеній Єнін подякував швейцарській стороні за сталу допомогу Україні у сфері розшуку та повернення активів колишніх високопосадовців і пов’язаних з ними осіб, відзначивши особливо важливу роль іноземних партнерів у цьому питанні.

Гійом Шойрер запевнив у підтримці Швейцарською Конфедерацією комплексу реформ, які відбуваються в Україні та готовності до продовження співпраці у правоохоронній сфері.

Сторони висловили готовність до подальшої плідної співпраці у питаннях повернення активів та боротьби зі злочинністю. Зустріч стала черговим кроком у поглибленні двостороннього діалогу між представниками України та Швейцарії.

 

 

 

 

 


                                                                                                            За матеріалами Департаменту
                                                                                             міжнародно-правового співробітництва

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео