Всеукраїнська профспілка юристів

Вітаємо з Днем Збройних Сил України !

Вітаємо з Днем Збройних Сил України !
141385 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких – в ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!   Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. У святковий день ми бажаємо вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.  У День Збройних Сил України бажаю вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо й легко відображати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці.

День Збройних сил України з'явився в календарі свят 1993 року, через два роки після розпаду Радянського Союзу. Цей день своєю постановою заснувала Верховна Рада України.Відзначається, що дата для проведення Дня Збройних сил України вибрана не випадково і була приурочена до дня ухвалення Закону України "Про Збройні сили України" 6 грудня 1991 року. Тобто, неофіційно День захисника України почали святкувати ще 1991 року.

Зараз Збройні сили України складаються з сухопутних військ, повітряних і військово-морських сил. Крім основних родів військ до складу Збройних сил країни входять внутрішні війська, державна прикордонна служба і оперативно-рятувальна служба цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вітаємо вас зі святом !

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність".

 

Автор: МБФС

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео