Всеукраїнська профспілка юристів

Віталій Кличко привітав журналістів з неба

 Віталій Кличко привітав журналістів з неба
299234 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні 6 червня 2021 в Україні відзначається професійне свято День Журналіста. Указ Президента прийнятий від 1992 року зі створенням спілки журналістів.

Привітання від мера міста Києва лунали із неба.

«Шановні журналісти! І з землі, і з неба вітаю вас із професійним святом!»

«Сил вам, бадьорості, цікавих подій і об‘єктивності. А ще - творчих злетів і задоволення від такої важливої справи, яку ви робите для людей!

Привітайте сьогодні всіх працівників засобів масової інформації журналістів, репортерів, фотографів, які пов’язані із такою відповідальною професією.

Журналісти збирають та аналізують факти про гідні новин події шляхом інтерв’ю, розслідування чи спостереження. Вони пишуть і повідомляють новини про все, починаючи від соціальних питань та політики, закінчуючи спортом та розвагами. Журналіст подає інформацію, щоб люди могли формувати думки та приймати зважені рішення. "Журналісти просвіщають та інформують громадськість про події та проблеми та те, як вони впливають на їхнє життя".

Журналіст готує, пише та представляє новини публіці через різні медіаканал, включаючи телебачення, газети, радіо, журнали та Інтернет. Щоб успішно створити новину, журналісту потрібно зібрати дані з різних джерел, взяти інтерв’ю у надійних людей, перевірити всю інформацію та переглянути свою роботу на предмет точності та ясності.

 

Теги: Віталій Кличко Привітав журналістів з неба

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео