Всеукраїнська профспілка юристів

Співробітники Служби судової охорони в різних областях України завітали до своїх маленьких друзів і привітали їх зі святом

Співробітники Служби судової охорони в різних областях України завітали до своїх маленьких друзів і привітали їх зі святом
374310 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, співробітники Служби судової охорони завітали в різних областях України до підшефних закладів, де виховуються дітки, які через різні життєві обставини опинилися поза межами сімейного виховання.
Судові охоронці є бажаними гостями в цих закладах не тільки 1 червня. Вони постійно ними опікуються і принагідно надають посильну допомогу, а головне – дарують дітлахам миті щастя та посмішки.
Так, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області разом із представниками громадського формування “Капеланський патруль” вже традиційно завітали до своїх маленьких друзів – вихованців комунального закладу “Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей”.
Гості подарували дітям солодощі, фрукти та іграшки, а головне – дали змогу дітлахам відчути себе справжніми судовими охоронцями й навіть посидіти за кермом службового автомобіля.
А співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області відгукнулися на допис у соціальній мережі Стрижавського дитячого будинку-інтернату для дітей із вадами розумового розвитку з проханням про допомогу. У дописі йшлося, що, на жаль, окрім батьківського піклування, вихованцям дитячого будинку не вистачає елементарних ресурсів для їх повноцінного життєзабезпечення.
На загальних зборах членів первинної профспілкової організації судові охоронці Вінниччини одностайно ухвалили рішення допомогти діткам. Охоронці Феміди швидко з’ясували першочергові потреби закладу й завітали з усім необхідним в гості дитячого будинку-інтернату.
- Важко лишатися осторонь, знаючи про те, що найуразливіша частинка нашого суспільства потребує допомоги. День захисту дітей – це нагадування всім про необхідність захищати дітей, прагнути, щоб вони були щасливі, докласти для цього максимальних зусиль, - зазначив голова первинної профспілкової організації співробітників Територіального управління Служби у Вінницькій області Ігор Буркут.
До свого підшефного дитячого будинку “Родина” із солодощами, фруктами та новим телевізором традиційно завітали співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.
- Підтримувати дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із малозабезпечених сімей, –це вже добра традиція в нашому колективі. Малеча має змалку відчувати турботу дорослих та пам’ятати, що завжди є люди, які готові їх підтримати й подарувати невеличке свято, - зазначив голова первинної профспілкової організації Територіального управління Служби у Харківській області Олександр Росляков.
Щаслива малеча віддячила судовим охоронцям за турботу посмішками та міцними обіймами.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео