Всеукраїнська профспілка юристів

Представники Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції передали вихованцям будинків сімейного типу планшети та одяг

Представники Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції передали вихованцям будинків сімейного типу планшети та одяг
370749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято найменших громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Ми неодноразово передавали конфісковане майно для потреб дітей, тому цей день не виняток. Відтак Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції  разом з депутатом Верховної Ради Ростислав Тістик , завдячуючи ДП «СЕТАМ»  безоплатно передали 110 планшетів і одяг для дитячих будинків сімейного типу. Ми знаємо, що дистанційне навчання працює, тай велика кількість літератури цифровізована, що в подальшому полегшить навчання і зробить вагомий внесок у майбутнє нашої країни, - Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).
Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою! А ми, в свою чергу, будемо всебічно сприяти, щоб такі передачі були все частішими! – Ростислав Тістик.
Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників.
Щиро вітаємо вас, дорогі наші маленькі друзі! Нехай ваше дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео