Всеукраїнська профспілка юристів

Посилення безпеки на лінії зіткнення: правоохоронці зі складу ООС провели відпрацювання смт Верхньоторецьке

338434 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативно-профілактичні заходи також відбулися у сусідніх населених пунктах – Троїцькому, Олександрополі та Новоселівці-3.
Одноденне відпрацювання проведено на підставі бойового розпорядження командувача Об’єднаних сил і за наказом начальника поліції Донецької області. До заходів було залучено спецпідрозділи Національної поліції та військовослужбовців Нацгвардії.
Зусилля правоохоронців були сконцентровані на запобіганні тяжким злочинам, протидії незаконному обігу зброї та наркотиків, дорожній безпеці. Співробітники поліції перевіряли підоблікових осіб, транспорт, власників зброї тощо.
Так, поліцейські викрили мешканця Верхньоторецького у незаконному вирощуванні конопель. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 310 Кримінального кодексу України.
У результаті перевірки власників зареєстрованої зброї виявлено два порушення у сфері дозвільної системи. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності, а рушниці вилучено.
Зафіксовані також порушення безпеки дорожнього руху, карантинних обмежень та інші адміністративні порушення.
Загалом перевірено близько 400 осіб та понад пів сотні транспортних засобів.
Крім того, поліція взяла під опіку 16-річну дівчину з так званої «ДНР», яка перетнула лінію розмежування крізь мінні поля, бо бажає жити на території, підконтрольній Україні.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео