Всеукраїнська профспілка юристів

НАПОГОТОВІ ДАТИ ВІДСІЧ

НАПОГОТОВІ ДАТИ ВІДСІЧ
196988 ПЕРЕГЛЯДІВ

НАПОГОТОВІ ДАТИ ВІДСІЧ
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв взяв участь у Всеукраїнському форумі “Україна 30”.
Під час обговорення у рамках форуму ролі армії як безпекової складової, зокрема, йшлося про Стратегію національної безпеки і оборони України, перспективи розвитку Збройних Сил України в ході набуття ними необхідних спроможностей для забезпечення обороноздатності держави, а також безпекову ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил, готовність до відсічі збройної агресії проти України тощо.
Як зазначив командувач, з метою утримання контролю над лінією зіткнення сторін та недопущення просування противника в глиб території України, підрозділи Збройних Сил України продовжують виконання завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил.
- Українські військовослужбовці неухильно дотримуються вимог Мінських домовленостей та виконання взятих зобов’язань стосовно врегулювання ситуації на території Донецької та Луганської областей України, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Разом із тим, підрозділами угруповання військ, які виконують бойові завдання на межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим здійснюється прикриття всіх десантно-небезпечних ділянок морського узбережжя, а також суттєво посилено систему протиповітряної оборони та розвідки.
За словами командувача, одночасно зі всіма підрозділами на постійній основі здійснюються тренування та навчання щодо виконання завдань за призначенням, у ході яких використовуються стандарти (процедури) з питань планування та ведення бойових дій, що прийняті в країнах-членах НАТО.
- Збройні Сили України, разом зі всіма без виключення силами Сектору безпеки та оборони держави, готові до адекватного реагування на зміни в воєнно-стратегічній обстановці. З цією метою розроблені відповідні варіанти як у разі ескалації конфлікту в районі проведення операції Об’єднаних сил, так й у випадку повномасштабного військового вторгнення збройних сил Російської Федерації на територію України, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео