Всеукраїнська профспілка юристів

США нові клінічні випробування

США нові клінічні випробування
56985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Системний расизм настільки ж поширений, як і будь-яке захворювання - і система охорони здоров’я не має імунітету.
В останні місяці COVID-19 висвітлив цю несправедливість та кричущі розбіжності у здоров’ї, що існують у кольорових спільнотах, оскільки чорношкірі, латиноамериканці та корінні жителі госпіталізуються та помирають із більшою швидкістю, ніж інші, інфіковані новим коронавірусом у США. Хоча це, безумовно, не перша хвороба, яка непропорційно вражає цілі громади, це викликало вкрай необхідну розмову про справедливість в галузі охорони здоров’я у всій країні.

У листопаді фармацевтичні дослідження та виробники Америки (PhRMA), торгова група, що представляє провідні дослідницькі компанії країни, взяли на себе новаторські зобов'язання щодо поліпшення рівня справедливості в галузі охорони здоров'я, коли оголосили про перші в історії загальноосвітні принципи підвищення різноманітності клінічних випробувань.

Пропонують в Америці змінити медичну систему, щоб краще задовольнити потреби людей, «оскільки ми прагнемо виконати свій обов'язок, як розробники інноваційних ліків», - сказав президент та генеральний директор Стівен Дж. Убл у своєму відкритому листі про справедливість.
Люди кольорового кольору вже давно недостатньо представлені в клінічних випробуваннях, навіть коли ці випробування вивчають захворювання.
Завдяки своїм новим принципам різноманітності клінічних випробувань основна увага приділяється чотирьом напрямкам, включаючи формування довіри та визнання минулих кривд, зменшення бар'єрів для доступу до клінічних випробувань, використання даних з реального світу для розширення інформації про різноманітні популяції та включення в випробуваннях, PhRMA працює над вирішенням системних проблем, які довгий час стримували людей чорношкірих та латиноамериканців від участі у клінічних випробуваннях.


Учасники клінічних випробувань краще відображатимуть пацієнтів, які будуть використовувати досліджувану терапію або ліки, сприяючи таким чином поліпшенню результатів та можливостей лікування. Принципи, які набувають чинності в 2021 року, є новою главою поточного керівництва PhRMA "Принципи проведення клінічних випробувань та повідомлення про результати клінічних випробувань".
Фреди Льюїс-Холл, доктора медицини, лідера та колишнього керівника біофармацевтичної галузі, це оголошення є історичним. Вказує, що це зобов’язання дає їй надію на майбутнє. Це монументальний момент, тому що ми знаходимось у ньому як колектив.
COVID-19 - це прискорювач, який веде нас до усунення несправедливості в галузі охорони здоров’я, трансформації наших галузевих ідеалів та відчуття цінності партнерства з іншими організаціями та установами.
"Слід визнати, що це займе роботу. Після буквально сотень років жорстокого поводження, експериментів та експлуатації кольорових людей, від Тускігі до Генрієтти Лакс, як нації, нам доведеться зіткнутися з жахливою, але справжньою історією, коли ми розберемося, як ми будемо рухатися від неї колективно ".
Льюїс-Холл додає, що це рішення в поєднанні з відвертими дискусіями та наполегливою роботою, зробленою протягом останніх місяців, викликає у неї оптимізм щодо просування вперед.

Нові принципи (PhRMA) можуть допомогти відновити покоління недовіри та побудувати міст до нової ери загального в ході клінічних випробувань, що дозволить глибше зрозуміти медицину та пацієнтів, зменшити диспропорції у здоров’ї та навіть покращити здоров'я.

Теги: США нові клінічні випробування

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео