Всеукраїнська профспілка юристів

Парламентарі та керівники органів судової влади держави привітали колектив Служби судової охорони з другою річницею з дня створення

Парламентарі та керівники органів судової влади держави привітали колектив Служби судової охорони з другою річницею з дня створення
14113 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Я вражений тим, чого вам вдалося вже досягти на шляху розвитку Служби за ці два роки”, - на цьому наголосив заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики народний депутат України Валерій Божик під час урочистого заходу з нагоди другої річниці Служби судової охорони.
Як він додав, для Служби це були два роки важкої, копіткої і системної праці зі становлення і розвитку.
- На ваших плечах – великий обов’язок: забезпечити безпеку в судах та зберегти життя і здоров’я всіх людей, які звертаються за справедливістю до Феміди, - підкреслив Валерій Божик.
Він також повідомив, що у Верховній Раді вже підготовлений до розгляду в другому читанні проєкт Закону про внесення змін до Закону України “Про судоустрій і статус суддів” щодо врегулювання окремих питань проходження служби в Службі судової охорони.
- За цим Законом буде жити Служба судової охорони. А це – люди, які потребують належного соціального забезпечення. Сподіваюся, що найближчим часом Парламент проголосує за цей законопроєкт і ви зможете розвивати Службу більш ефективно, - зазначив Валерій Божик.
Його колега по парламентському комітету народний депутат Сергій Демченко також щиро привітав судових охоронців зі святом.
- Для мене людина в погонах – зразок відданості суспільству, для мене Служба судової охорони – надійний захисник системи правосуддя держави, - наголосив Сергій Демченко.
Від імені керівництва та колективу Державної судової адміністрації України колектив Служби судової охорони привітав заступник Голови Олексій Сальников.
- За ці 2 роки ви змогли побудувати державну інституцію, яка з честю взяла на себе відповідальність не тільки за сьогодення, а й за майбутнє органів правосуддя, керуючись високим професіоналізмом, патріотизмом та гордістю за державу, - наголосив Олексій Сальников.
Він також додав, що сьогодні колектив Служби судової охорони ще формується, започатковує традиції своєї професії, віддано й сумлінно служить обраній справі, і побажав судовим охоронцям здоров’я, сили, витримки та мужності.
- Служба судової охорони чисельністю втричі меншою, ніж передбачено, прийняла під свою охорону понад половину органів та установ системи правосуддя в усіх регіонах держави, - зазначив, вітаючи колектив Служби керівник апарату Національної школи суддів України Зеновій Холоднюк.
Він також підкреслив, що Національна школа суддів України надає дієву допомогу Службі в навчанні її співробітників. За два роки в межах різноманітних навчальних програм підготовку та перепідготовку пройшли понад 1100 судових охоронців.
Керівництво і співробітників Служби судової охорони також привітав голова Комітету Ради суддів України Єгор Краснов, який побажав охоронцям Феміди ніколи не зупинялися перед труднощами, берегти честь і бути вірними Присязі Українському народові.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео