Всеукраїнська профспілка юристів

Прем’єра фільму в Дніпрі! “Евакуація”, знята за замовленням Держкіно

Прем’єра фільму в Дніпрі! “Евакуація”, знята за замовленням Держкіно
11200 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про презентацію неймовірного фільму, який зняли на замовлення Держкіно. За словами Євгенія Тітаренко, ця картина повинна стати справжнім шедевром, який відбиватиме реальні події нашого сьогодення. Режисерка розповіла про те, що вони намагались відтворити максимально правдиво все те, що зараз переживають наші військові. Їхнім першочерговим завданням було – показати всі етапи евакуації поранених та розповісти, наскільки це важливо та складно водночас.

Євгеній Тітаренко розповів, що в фільмі немає вигадок, все те, що бачать глядачі – реальна історія. Він зі своєю командою особисто їздив до місця бойових дій, де вони знімали всі 4 етапи евакуації. Тож в цій стрічці кожне слово, кожен крок та кожна дія медиків заснована на реальній роботі лікарів, груп та різних частин, що беруть участь в евакуації.

Продюсувала цей фільм Наталія Хазан. Жінка, яка не на словах знає, що відбувається у зоні бойових дій. Вона довгий час була волонтеркою, яка працювала у зоні проведення АТО. Жінка розповіла про те, що на власні очі бачила, як складно військовим виконувати свою роботу, але навіть попри це вони не складають рук та рятують поранених товаришів.

Жінка зазначила, що єдиним її бажанням було показати героїв нашої сучасності. Вона переконана, що медики є тими самими “невідомими” рятівниками в халатах. Вони повсякчас ризикують своїми життями для того, щоб врятувати ще одне життя.

На прем’єру фільму завітала понад сотня глядачів. Серед присутніх є й медики, є й військові, активісти, волонтери, громадські діячі. Тобто зібрались всі ті, кому не байдужа доля нашої країни. Вони прагнуть віддати данину поваги тим, хто кожного дня, ніби янгол-охоронець, береже їхні життя. Тож вітаємо з такою феєричною прем’єрою!

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео