Всеукраїнська профспілка юристів

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 15 березня 2021 року

9402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Російсько-окупаційні війська продовжують вести провокаційні обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.
Протягом поточної доби, 15 березня, було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ окупанти відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями міномета калібру 82 мм, а неподалік селища ГНУТОВЕ – з ручного протитанкового гранатомета. Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших підрозділів із великокаліберних кулеметів.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», у передмісті населеного пункту ПІВДЕННЕ, противник здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів.
Бойових втрат серед українських воїнів немає.
Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.
В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 37 вибухонебезпечних предметів.
Українські воїни й надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Слава Україні!

Теги: #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео