Всеукраїнська профспілка юристів

Хочеться подарувати щось особливе, а ідей немає? NU SHO – ваш особливий вибір

Хочеться подарувати щось особливе, а ідей немає? NU SHO – ваш особливий вибір
35678 ПЕРЕГЛЯДІВ

Часто буває, що свято вже зовсім скоро, а що подарувати, ми так і не вирішили. Тож у швидкому темпі ми починаємо ходити по магазинах та обирати речі, які можна було б подарувати. А потім відкриваємо інтернет та починаємо вводити запити: “Що подарувати подрузі/хлопцю/мамі?” А у відповідь отримуємо цукерки, каструлі, чи халати. Але ж хочеться подарувати щось особливе. Якусь унікальну річ, яка буде якісною і в той самий час призначеною лише для адресата.


В такі хвилини NU SHO стане вашим надійним помічником

В магазині ви зможете обрати річ, яка підійде саме для вашого випадку. Адже їхній асортимент містить в собі: одяг, шкарпетки, головні убори, труси, сумки, посуд, канцелярію, літературу, гаманці, піни, термочашки та багато чого іншого. Сам магазин існує вже досить довго, через що і має вже багато авторських концептів. Починали вони з декількох пар шкарпеток, а зараз вже мають власну сторінку в Інстаграмі, Фейсбуці та нещодавно створили сайт, на якому продають унікальні речі.

NU SHO
NU SHO – це свого роду унікальне явище сучасної культури

Вони створюють щось сучасне і щось традиційне водночас. Якщо вам захочеться створити власний дизайн, то вам з радістю в цьому допоможуть. Спеціалісти магазину з радістю розкажуть, який матеріал варто обрати з якою метою. Як наноситься принт, та найголовніше, як ідеально підібрати розмір. Якщо ж ви обираєте щось із посуду чи аксесуарів, то можна створити власну комбінацію речей. Перевага цього магазину в тому, що вони продають лише унікальні речі. Ви не знайдете їх на якомусь іншому сайті в інтернеті, а тим паче не зустрінете на вулиці людину з ідентичною річчю.

NU SHO
На кожне свято вони вигадують якийсь новий сюрприз для своїх користувачів : NU SHO являє собою місце без обмежень

Адже якщо ви не знаєте, що хоче адресат вашого подарунку, ви з легкістю можете подарувати йому сертифікат від NU SHO. А він потім обере все, чого прагнутиме його душа. Крім того, на сайті ви, або ваш адресат зможете ознайомитись із коментарями клієнтів. Окрім опису товарів, про високу якість товарів ви зможете дізнатись особисто від тих, хто вже отримав наш продукт. Ви особисто зможете поспілкуватись з людиною, після чого й будете приймати рішення, чи купляти вам річ, чи пошукати щось інше.

NU SHO

Те, що завжди цікавить кожного клієнта: а що ж з доставленням в NU SHO?

Якщо ви замовляєте товарів на суму понад 800 гривень, то магазин самостійно сплачує доставлення. В іншому разі це залишається за самим клієнтом. Товар відправляють в день замовлення. Звісно, якщо ви не зателефонували після 21.00, коли всі відділення пошти закриті та не обслуговують клієнтів. В такому разі відправлення буде вранці наступного дня.

Якщо вам не сподобався товар, не підійшов розмір, чи ви побачили брак, то його можна повернути. В перших двох випадках покупець самостійно сплачує вартість пересилки, в той час, як у разі браку магазин робить заміну безплатно. Але не забувайте, повернення можна зробити лише протягом 14 діб і якщо ви не носили річ до того, як вирішили її повернути.

Для тих, хто не знає, як доглядати за одягом з принтом NU SHO створив власну інструкцію, в якій немає нічого складного. Прати речі варто на виворіт, аби не пошкодити принт. Температура прання повинна бути 30 градусів. У разі, якщо у вас виникнуть питання, ви завжди можете написати адміністраторам магазину, і вони пояснять вам все необхідне.

NU SHO
Тож що таке NU SHO? NU SHO – це унікальність, якість та швидке доставлення

В цьому магазині ви зможете знайти подарунок на будь-який смак. NU SHO – це ліки проти поганого настрою, які не псують здоров’я. NU SHO – це радість, яку хочеться дарувати навколишнім. Тож переходьте на сайт та насолоджуйтесь речами, які неможливо повторити.

Теги: NU SHO
Автор: redactor.newsukraine

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео