Всеукраїнська профспілка юристів

РНБО набирає обороти! Народна довіра до органу влади стає все більшою

РНБО набирає обороти! Народна довіра до органу влади стає все більшою
42434 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом дії РНБО набирають все більшої підтримки з боку суспільства. Проте дивуватись немає чому. Адже під час останніх засідань вони намагаються розв’язати найболючіші проблеми нашого сьогодення. В першу чергу вони працюють над розв'язанням питань, які стосуються тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Також на порядку денному в цього органу влади проблеми із банками, які мають російські капітали, націоналізація “Мотор Січ” та багато інших, які стосуються суверенності нашої держави.

Стосовно деокупації Криму Олексій Данілов повідомив наступне: «Це буде відкритий документ. Усі зможуть з ним найближчим часом ознайомитися. Стратегія деокупації Криму буде з офіційним перекладом англійською мовою, і всі наші партнери отримають цей документ найближчим часом». Також зараз розглядають питання, яке стосується голосування депутатів ВРУ, що проходило ще у 2010 році. Також активно почали контролювати те, як відбувається виконання постанови РНБО, яка стосується авіабудування. 1 березня 2018 року РНБО видало документ, у якому прописано необхідність захисту інтересів України. В особливості тієї сторони, яка стосується авіації.

Також останнім часом вони ведуть активну протидію дезінформації населення. Відбувається постійна робота із тим, щоб українці отримували лише правдиві факти. Таку роботу виконує Центр протидії дезінформації. Вони працюють за тим самим принципом, що і Національний координаційний центр кібербезпеки РНБО. Він скоро матиме керівника, якого обере особисто Президент України.

Саме через ці причини довіра населення до цього органу влади стає сильнішою. Вони пропонують реальні рішення для реальних проблем, що наразі є дуже актуальним для нашої країни.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео