Всеукраїнська профспілка юристів

НАБУТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

НАБУТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
11326 ПЕРЕГЛЯДІВ

На базі Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського Командуванням об’єднаних сил Збройних Сил України проведено конференцію з питань планування комплексного вогневого ураження противника в операціях об’єднаних сил.
– Актуальність даного заходу полягає у розширені теоретичних знань офіцерського складу Командування як щодо послідовності планування вогневого ураження противника, зокрема, так і виконання всіх стандартизованих процесів оперативного планування, – наголосив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, участь у конференції професорсько-викладацького складу Національного університету оборони України, представників органів військового управління Збройних Сил та інших складових сил безпеки та оборони України, дозволить здійснити поетапну підготовку і набути військовослужбовцями фахової компетентності та професійної майстерності.
– Учасники конференції виробили єдині погляди на виконання стандартизованих процедур під час планування комплексного вогневого ураження противника, а також засвоїли порядок проведення оперативно-тактичних розрахунків у складі визначених структурних підрозділів, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!


Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України


#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео