Всеукраїнська профспілка юристів

Історичний музей Дніпра запрошує всіх на “Катеринославську Шевченкіану”!

Історичний музей Дніпра запрошує всіх на “Катеринославську Шевченкіану”!
10291 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завтра відбудеться святкування одного із найзнаковіших свят для всіх українців. 9 березня давно вже стало для нас Днем народження легенди, адже саме в цей день і народився відомий український митець. А от помер Тарас Григорович 10 березня. Прожив він лише сорок сім років, проте навіть за такий короткий час встиг зробити дуже багато!

Тож аби ми пам’ятали про те, ким він є для нас та для нашої країни, щороку проходить святкування цієї важливої події. На своїй сторінці в Фейсбуці робітники Історичного музею в Дніпрі розповіли про те, що чекатиме на дніпрян 9-10 березня:

9 березня відбудеться "Катеринославська Шевченкіана: від Ревучого до УНР" (о 15.00 і в 17.30). Локація – 3-5 зали. Тривалість – 1.10 год та"Легальне прикриття: Т. Г. Шевченко в моделях самозбереження дисидентів Дніпровщини" (о 14.00 і в 16.30). Локація – 9 зала. Тривалість – до 30 хв.

10 березня пройде лекція "Що лунає гучніше – гармата чи слово (Козацтво у творчості Т. Г. Шевченка)" (о 15.00 і о 17.30). Локація – 2 зала. Тривалість – 45 хвилин.

Тож вони радо запрошують всіх і кожного, хто прагне долучитись до такої чудової ініціативи та нагадати собі про те, чиє він дитя.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео