Всеукраїнська профспілка юристів

Скоро США надішле сигнал до України про можливість вступити в НАТО!

Скоро США надішле сигнал до України про можливість вступити в НАТО!
24463 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скоро до Офісу президента надійде сигнал про те, що Україна матиме змогу стати членом НАТО. Про це сьогодні повідомили на офіційному сайті президента. Він зазначив, що США самостійно сповістить нас про те, які саме умови нам необхідно виконати для досягнення мети.

Звісно, у Верховній Раді прекрасно розуміють, що союз України та США може посилити агресію з боку Росії. Про це розповіла Юлія Свириденко, яка наразі виконує обов’язки заступника голови Офісу президента. Також вона розповіла про те, що скоро на нас чекає зустріч, під час якої вирішиться питання про військову співпрацю між США та Україною. Адже ми, як союзники, маємо разом протистояти агресору в усіх формах “гібридної війни”. Після такого союзу, Росії буде набагато дорожче буде обходитися війна з нами.

Цього року ми вже встигли пройти ряд навчань разом з армією США. Все почалось із сухопутних спроб, потім естафету перейняли військово-морські сили. А останніми завершили своє навчання студенти Національної гвардії України. Вони будуть додавати всі ті техніки та способи навчання, які їм передали американські воєнні, під час чотиритижневого курсу навчання.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео