Всеукраїнська профспілка юристів

ДТП в Дніпрі: є постраждалі!

ДТП в Дніпрі: є постраждалі!
10971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пресслужба ДСНС Дніпровської області повідомляє, що сьогодні в Дніпрі сталась жахлива аварія. В ній загинув чоловік 64 років. Volvo FL7 зіштовхнувся з “ГАЗеллю” на трасі Харків-Сімферополь.

Приблизно о шостій ранку до служби порятунку надійшов досить незвичайний виклик. Схвильований свідок повідомляв про аварію двох вантажних автомобілів. Співробітники ДСНС одразу вирушили на місце події. Коли вони прибули, то побачили, що автівки надзвичайно пошкоджені та не всі змогли вибратись з салону.

В першу чергу вони перекрили дорогу, аби більше ніхто не потрапив в аварію з цими автівками. Поки двоє співробітників займались організацією блокування руху, всі інші намагалися врятувати постраждалих. Двох осіб 22-ох та 23-ьох років вдалось швидко вийняти з автівки. Газель була сильно пом’ятою, проте доступ до постраждалих швидко відкрили. Чоловіків зажало в салоні, через що свідки самостійно не могли допомогти їм евакуюватись.

Проте не обійшлось на цей раз без летального випадку. Молодих людей лікарі швидко госпіталізували, тож зараз вони перебувають у стабільному стані. А от що стосується 64-річного чоловіка, то під час ДТП він отримав травми, несумісні з життям. Він помер просто на місці.

Зараз правоохоронні органи працюють над з’ясуванням обставин події. Коли стане відомо, що слугувало приводом зіткнення, поліціянти відкриють кримінальне провадження. А поки всім рекомендують обрати інший маршрут для поїздок. Також нагадуємо, що нещодавно Дніпро сколихнула ще одна аварія. Мікроавтобус переїхав літню жінку. Проте в цьому випадку вона сама була вина в тому, що трапилось, адже вирішила перебігти дорогу в незазначеному для цього місці. Жінку доставили до лікарні, де наразі лікарі надають їй усю необхідну допомогу. Зараз її життю вже нічого не загрожує.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео