Всеукраїнська профспілка юристів

Новий вид пограбування: “А можна зателефонувати?”

Новий вид пограбування: “А можна зателефонувати?”
9942 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Дніпрі затримали жінку, яка намагалась вкрасти в чоловіка телефон просто посеред вулиці. За словами потерпілого, на вулиці до нього підійшло двоє молодих людей. Жінці потрібно було терміново зателефонувати, а в них чи батарейка сіла, чи коштів не було. Небайдужий перехожий позичив жінці телефон для дзвінка. Вона почала удавати, що набирає номер телефону, після чого вдвох із хлопцем вони втекли.

Ситуація сталась на Паніках. Патрульних викликав чоловік, якого пограбували. Він детально розповів, що в нього трапилось. Описав зовнішність обох злочинців, після чого поліціянти почали проводити розслідування. Вони обшукали весь район, заходили на кожне подвір’я, цікавились, чи не бачив ніхто жінку, схожу за описом. Через декілька хвилин поліціянти все ж таки відшукали ту, яка точно підходила під описання. Затримана розповіла, що це дійсно вона разом зі своїм хлопцем скоїла злочин.

Постраждалий одразу впізнав викрадачку, яка забрала в нього мобільний телефон. Шахрайку доправили до відділку, де вона й розповіла про те, що разом із хлопцем скоїла злочин. Проти неї вже розпочали кримінальну справу. А жителям міста нагадують, що варто бути обережнішими та намагатись якомога обачніше ставитись до людей. Звісно не варто бути байдужими, проте дивіться, кому ви даєте до рук свої речі. А якщо така ситуація все ж таки сталась, то неодмінно викликайте поліцію.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео