Всеукраїнська профспілка юристів

Протиепідемічні заходи ще ніхто не скасовував: як вони проходять на підприємствах Метінвесту?

Протиепідемічні заходи ще ніхто не скасовував: як вони проходять на підприємствах Метінвесту?
8965 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року на території всієї країни почав діяти карантин. Тож МОЗ України ввів певний ряд вимог, які повинно виконувати кожне підприємство для того, аби уникнути спалаху пандемії. В Метінвесті програму протидії захворюванню намагаються реалізувати на всі сто відсотків.

Вони розповіли про те, що компанія повністю забезпечена всіма необхідними засобами захисту. По-перше, по території всього підприємства розставили антисептичні засоби. Запас масок, який наразі знаходиться в приміщенні становить приблизно 900 тисяч. Та це ще не враховуючи респіратори. Також завезли понад 45 тисяч літрів санітайзерів для приміщень і авто та 3 630 літрів антисептиків для працівників.

В кожному підрозділі знаходиться спеціальна точка для дезінфекції рук. Прибирання та обробка місць відбувається за спеціально розробленим графіком, якого дотримуються на підприємстві. Температурний скринінг проводиться кожного ранку для того, аби заздалегідь виявити хворих та відправити їх на лікування. На сьогодні підприємство вже має 128 термометрів, роботу яких перевіряють кожного дня перед використанням. Для пунктів здоров’я, які постійно функціонують на заводі, вже встигли закупити нове обладнання, а скоро планують закупити ще частину.

Також Метінвест всіма силами намагається підтримати ті громади, в яких мешкають їхні працівники. Вони зацікавлені в тому, щоб працівники могли діставатись на роботу здоровими, а також в тому, що за місцем їхнього проживання їм могли надати своєчасну медичну допомогу. Тож підприємство допомагає лікарням із придбанням апаратів ШВЛ, спецкостюмами для медиків, ПЦР-аналізаторами та захисними екранами. Тож Метінвест виконує всі вимоги МОЗ та намагається протистояти хворобі всіма силами.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео