Всеукраїнська профспілка юристів

Доля дівчинки, яка стрибнула у ванну із кип’ятком в Дніпрі!

Доля дівчинки, яка стрибнула у ванну із кип’ятком в Дніпрі!
8704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікарі розповіли про те, що сьогодні до реанімації доставили дівчинку, яка отримала 60% опіків під час купання. За словами її лікаря, зараз дитину готують до операції. Намагатимуться врятувати якомога більше її шкіри, проте із таким показником опіків операція буде не простою.

Родина мешкає у власному будинку. Тож ввечері перед тим, як піти купатись, мати дитини кип’ятить воду, а потім наповнює нею ванну. Потім приносить холодну та розбавляє те, що міститься в ванній. Проте цього разу Надійці захотілось опередити маму, тож поки та набирала холодну воду для Наді, та швидко роздяглась та застрибнула в окріп. Коли мати побачила, що трапилось із дитиною, вона одразу вихопила її з води та викликала швидку.

Швидка допомога відразу доправила дитину до реанімації, де зараз лікарі намагаються врятувати життя дитини. В малечі більш як 60% тіла обпечено. Тож як буде продовжуватись її лікування, передбачувати поки зарано. Батьки сподіваються, що з дитиною все буде добре, проте може статись і так, що дівчинці необхідно буде декілька операцій. Анестезіологи стабілізують стан дівчинки, комбустіологи готують дівчинку до операції. Попри всю тяжкість стану, необхідно рятувати руки, в яких через набряк погіршується кровообіг.

За словами лікарів, лікування буде довгим та недешевим. Тож батьки звертаються до всіх небайдужих та просять про допомогу. Дівчинка перебуває в Дніпрі в дитячій реанімації, тож якщо вам необхідно побачити правдивість її хвороби, то ви можете поговорити із батьками та лікарями та допомогти. В такому випадку важливою буде будь-яка допомога. Не будьте байдужими до чужого горя, адже біда сама не приходить. І якщо сьогодні допомога потрібна не вам, це не означає, що завтра вона не знадобиться вже вам.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео