Всеукраїнська профспілка юристів

Шахрай надурив довірливого пенсіонера з Першотравенська

Шахрай надурив довірливого пенсіонера з Першотравенська
10273 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що вбиває людину двадцять першого сторіччя? Чи невже не можна довіряти навіть тим, кого знаєш не перший день. Сьогодні поліція Першотравенська розповіла про те, що вчора, 18 лютого вони отримали заяву від пенсіонера. Чоловік 72 років повідомляв, що з його банківської картки вкрали всі гроші.

Як виявилося пізніше, дідусь вже досить старий та пересуватись самостійно йому важко. Тож іноді сусід допомагав йому поратись по господарству. Вчора він прийшов до нього, аби в черговий раз допомогти із господарством. Тому пенсіонер навіть нічого й не запідозрив. Через певний час після того, як сусід пішов, пенсіонер виявив, що в нього зникла картка. Перевіривши рахунок, чоловік побачив, що на його рахунку не вистачає 10 тисяч гривень. Сусід вкрав всі гроші, які були в чоловіка та зник. Тоді постраждалий і звернувся до поліції.

Сьогодні поліція спіймала зловмисника, який намагався обдурити довірливого пенсіонера. Зараз вони намагаються з’ясувати, куди той подів гроші, аби повернути їх власникові. Коли всі деталі слідства стануть відомими, пресслужба поліції повідомить про це. А поки вони наголошують на тому, що варто бути обережнішими із тими, кому довіряєте свої секрети.

Також стали відомими деталі події, яка сталась вчора о 20.40. В селі Знаменівка покінчила життя самогубством місцева дівчинка. Сімнадцятирічна студентка Дніпровського коледжу туристичної сфери повісилася на мотузці, один кінець якої вона закріпила на сходах. Але жодних даних про передсмертну записку чи інші передумови до самогубства поліція не знайшла. Тож поліція буде детально розслідувати те, що сталося зі студенткою, бо за однією з версій це може бути імітацією самогубства. Тож наразі поліція очікує на результати кримінальної експертизи, аби впевнитись в тому, що саме сталося вчора ввечері. Адже студентка була життєрадісною красунею, тож просто так не могла завдати собі шкоди.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео