Всеукраїнська профспілка юристів

Відкрила газ та погрожувала підірвати весь дім: чому пенсіонерка хотіла вбити людей?

Відкрила газ та погрожувала підірвати весь дім: чому пенсіонерка хотіла вбити людей?
9275 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні поліція розповіла про те, що ж все ж таки сталося вчора в багатоповерхівці. За версією слідства, пенсіонерка відкрила газ у власному помешканні та обіцяла підірвати всіх разом з собою. Про це повідомив поліцію чоловік, який так само мешкає в цій будівлі. Чому пенсіонерка вирішила вчинити це, чоловік не знав. Проте поліція одразу направила патруль авто за вказаною адресою.

Через декілька хвилин після виклику біля будинку № 3 на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона (колишня Мініна) був екіпаж поліції, рятувальники, газова служба та бригада швидкої допомоги. Очевидці події розповіли про те, що сусідка їхня була нормальною адекватною жінкою, поки в неї не почались якісь проблеми. Пенсіонерка нікому нічого не розповідала. А 17 лютого, вона раптово почала виганяти дітей та батьків з дитячого майданчика. Вона лякала своїми криками всіх перехожих. Потім через певний час вона зачинилась у квартирі.

Жителі будинку через декілька хвилин почали відчувати запах газу. Вони намагались самостійно поговорити із сусідкою, аби зрозуміти, що трапилось та якось допомогти жінці. Проте пенсіонерка ігнорувала всіх, хто намагався вийти з нею на контакт. Коли люди зрозуміли, що їхні намагання марні, вони одразу викликали поліцію.

Працівники газової служби відразу перекрили газовий стояк. Рятувальники, піднявшись на необхідний поверх, відчинили вхідні двері у квартиру. За інформацією від свідків події, пенсіонерка намагалася забити її цвяхами та перегородила вхід холодильником. Газ відразу ж перекрили, а жінку направили до медиків. Виявилося, їй майже 90 років і вона страждає від психічних розладів. Через те, що своїми діями вона може завдати шкоди як собі, так і навколишнім, її госпіталізували в спеціалізований медзаклад. На щастя, постраждалих немає.



© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео