Всеукраїнська профспілка юристів

Проїхала повз, бо не побачила зупинки. Саме так жителі Дніпра тепер їздять на роботу!

Проїхала повз, бо не побачила зупинки. Саме так жителі Дніпра тепер їздять на роботу!
9113 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом довгого часу в Дніпрі продовжують лютувати морози. Вдень температура повітря нижча за нуль, проте ще не так холодно, а от вночі вона падає до -16 і тримається на такому рівні. Дехто з дніпрян вже просто не витримує дорогу на роботу. Вони скаржаться через те, що тепер вікна настільки замерзли, що вгадати, коли їм виходити та де саме їхня зупинка, стало неможливо. Вони почали висловлювати скарги на різних інтернет-платформах, проте жодних результатів це не принесло.

Зараз в Дніпрі почав лютувати ще й арктичний циклон. Це ще сильніше погіршило ситуацію. Кожен, кому необхідно щоранку їхати на роботу відчуває зміни на власній шкурі. Адже кожного дня люди очікують маршрутки та автобуси на сильному морозі. Адже зупинки в найкращому випадку можуть сховати їх від вітру, і то не завжди. А про те, щоб десь сховатись від морозів, люди взагалі нічого не кажуть. Тож щоразу вони очікують транспорт, аби зігрітись в ньому, але коли заходять в середину, розуміють, що стало так само холодно, проте, на щастя вітру немає.

Не всім мріям дано здійснитись, проте дніпряни вже котрий тиждень поспіль скаржаться на неймовірний холод в транспорті. Їм цікаво, чому водії не вмикають опалення? Невже їм настільки жарко, що умикнути опалення не можна? Пасажирам цікаво, чому вони вимушені терпіти такий холод та грати в рулетку, щоб вгадати, коли буде необхідна зупинка?

Анастасія звертається до власників маршруток, влади, водіїв зі словами: “У мене немає просто слів, я другий день поспіль пропускаю свою зупинку, попросила водія зупинити на Образцова, він не почув, а я не бачу. Мені, що, читати думки водія? Я не бачу, де ми їдемо. Мало того, що замерзла як "цуцик", так ще й пішки повертатися по морозу”.

Дніпряни хочуть дізнатись, чому вони вимушені кожного дня в -10 їздити в холодному транспорті. Невже так важко умикнути опалення. Адже вже почало доходити до того, що одяг примерзає до сидінь. Деякі пасажири зауважують, що така проблема найчастіше виникає з автобусами старого покоління: "У них постійно нелюдські умови, всередині дуже брудно, холодно, вони видають пекельний скрип при гальмуванні, а вікна замерзають так, що не видно, де їдеш".

Але чи почують перевізники своїх клієнтів, поки невідомо. Сподіватимемось, що вже дуже скоро ми почуємо зовсім інші повідомлення. А поки пасажири радять всім вдягатись якомога тепліше та намагатись говорити так, щоб водії чули ваші прохання.




© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео