Всеукраїнська профспілка юристів

Всеукраїнський конкурс циркового мистецтва: дві кам’янчанки отримали перемогу!

Всеукраїнський конкурс циркового мистецтва: дві кам’янчанки отримали перемогу!
11693 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс циркового мистецтва. В ньому брали участь таланти нашого століття. Діти показували різні елементи в повітрі, які розкривали їхню майстерність. Проте конкурс є конкурс, тож переможця обрати було необхідно. Після довгих переговорів стосовно того, хто показав найкращі результати, переможницям назвали двох кам’янських зірочок.

Цирковий колектив КУ КГС «Кіноконцертний зал «МИР» «Арена сміливих» на минулих вихідних проводив II Всеукраїнський чемпіонат повітряних дисциплін «AERIAL STARS 2021» в місті Дніпро. Юні таланти були раді такій ініціативі, адже через карантин вони майже не бували на публіці останнім часом. А для артиста це так само важливо, як і для нас повітря.

Юні таланти з “Арени сміливих” Прокопенко Валерія і Кіра Голик, які стали частиною «Мирного» колективу КУ КГС «Кіноконцертного залу МИР», брали участь у другому Всеукраїнському чемпіонаті повітряних дисциплін «AERIAL STARS 2021» і завоювали перше і друге місця і звання «Golden Star», «Silver Star». Тож ми раді привітати дівчат із досягненням такого високого результату.

Журі довго вагалось над тим, як оцінити роботу дітей. Адже викладались вони на всі сто відсотків. Їхні трюки змушували зупинятись серця глядачів. Проте майстерність у виконанні та відданість своїй справі зробили своє. Строге, проте справедливе журі нагородило дівчат дипломами за перше та друге місця. Привітало з такими високими результатами та побажало успіхів в майбутньому.

Всі сподіваються, що вже дуже скоро ми на власні очі зможемо побачити прекрасний виступ дівчат. Проте хай там як, та ми зичимо їм лише міцного здоров’я та великих перемог! А також, найголовніше, аби кожного разу хтось підтримував їх тоді, коли їм самим страшно.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео