Всеукраїнська профспілка юристів

Незвичайний парад автівок в Дніпрі!

Незвичайний парад автівок в Дніпрі!
9102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ані сильні морози, ані жорстокі завірюхи не зупинили закоханих. Сьогодні розповіли, які заходи вирішили провести на честь Дня всіх закоханих в Дніпрі. Люди ходили вчора до театрів, музеїв, відвідували екскурсії, а найморозостійкіші просто прогулювались містом. А щоб цей день став дійсно особливим та запам’ятався всім та кожному, автомобілісти організували неймовірний флешмоб.

На Фестивальному причалі приблизно 40 автівок вистроїлись в неймовірний малюнок. О 17.00 люди просто почали під’їжджати до площі. Спочатку здавалось, що це просто якась звичайна суматоха через те, що водії вирішили досить дивно припаркуватись. За годину все стало трохи зрозумілішим, адже паркуючи автівку одна за одною вони вибудовували з неї малюнок. Ця робота була досить тонкою та щепетильною. Організатори обережно, аби не пошкодити авто пересували недалеко один від одного.

Ті, хто проходив повз, довго не могли зрозуміти, що тут все ж таки відбувається. Проте життєрадісні люди, красиві авто та гаряча кава зробили свою справу. Колі гелікоптер піднявся високо над площею, було помітно, що автівки складають серце, прикрашене прекрасними візерунками. А поряд із символом любові водії написали “кохай”.

Цей фестиваль проходив не довго, проте навіть за такий короткий час жителі Дніпра встигли отримати масу задоволення від того, що знаходилось навколо них. Звісно, якщо було б не так холодно, то акція тривала б набагато довше, проте навіть такий короткий проміжок часу зміг надихнути багатьох людей. Водії хотіли нагадати всім мешканцям Дніпра, що дуже важливо розуміти, коли час зупинитись та присвятити себе своїм найближчим людям. Адже часто в такому темпі ми забуваємо про найважливіші для себе речі. Наприклад, про те, що для когось наша посмішка вже встигла стати сенсом життя.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео