Всеукраїнська профспілка юристів

Юний рятувальник: хлопчик пірнув у холодну воду, аби врятувати собаку!

Юний рятувальник: хлопчик пірнув у холодну воду, аби врятувати собаку!
9705 ПЕРЕГЛЯДІВ


Сьогодні розповіли про справжнього маленького героя, який наразі мешкає біля Дніпра. Хлопчик вигулював собаку, який неочікувано вирішив вистрибнути із його рук та побігти до водойми. Лід під нею провалився, тож вона почала втопати.


Не втрачаючи ані хвилини часу, чотирнадцятирічний Данило одразу ж пірнув за ним. Собаку він витяг, після чого самостійно дістався до юридичного університету, в якому йому надали першу медичну допомогу. Його покупали, перевдягли в суху одежу та викликали швидку. Так само хлопці обігріли й собаку.


Врешті-решт ситуація завершилась добре, тож обидва вже вдома. Юний рятівник розповів батькам про всі свої пригоди. Данило радіє, що все завершилось добре.


Проте медики нагадують, що наразі на вулиці досить холодно. Тож не варто байдуже ставитись до власного здоров’я. Якщо ви замерзли, то необхідно обов’язково зігрітись чимось теплим та намагатись не виходити з дому. Якщо хтось провалився під лід, то необхідно рятувати його за допомогою палиці, або іншого приладдя. У жодному разі не пірнайте за тим, хто впав, адже він може потягти вас із собою. Будьте обережні!
А поки ми вітаємо юного рятувальника з його першою перемогою та зичимо йому міцного здоров’я.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео