Всеукраїнська профспілка юристів

Вандал-рецидивіст: чому чоловік намагався знищувати могили?

Вандал-рецидивіст: чому чоловік намагався знищувати могили?
9357 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що поліція Дніпрянського району затримала чоловіка, який вже не вперше намагався знищувати пам’ятники на сільському кладовищі. Навіщо чоловік це робив, для людей все ще лишається загадкою. Проте наразі стало відомо про те, що його вже затримано і втретє такий злочин відбутись не повинен.


Житель Покровської територіальної громади, яка знаходиться в Дніпровській області, намагався знищувати пам’ятники на місцевому кладовищі. Про це ми дізнались від їхньої пресслужби.


12 лютого до відділку поліції надійшло повідомлення про те, що на кладовищі якийсь чоловік намагається знищити пам’ятники. Поліція відразу направилась в селище Писанці. Після прибуття поліціянт одразу знайшов порушника та заарештував його. Як виявилося пізніше, чоловіка раніше вже притягали до відповідальності за цією статтею. На цей раз він встиг пошкодити два пам’ятники. Правоохоронні органи відкрили справу за статтею 297 карного кодексу України, частиною третьою. Він катується, як надруга над могилами.


Наразі справу вже передали до суду. Слідство поки продовжується, проте вже не за статтею вандалізму, а за статтею про рецидивізм. Тож яким буде вирок цього разу, поки невідомо, проте слідчі сподіваються, що цього разу одним штрафом справа не завершиться. Тож скоріше за все чоловікові доведеться відповідати за всією суровістю закону.



© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео